Meistä

Olemme tehneet kirjepaperikauppaa vuoden verran Facebookissa sakemannin kirjepaperikaupat -ryhmän alla. Kun myytävien tuotteiden määrät ovat lisääntyneet rajusti päätettiin siirtyä verkkokauppaan. 

Pyrimme pitämään varastossa kaikkia tuotteita mutta joidenkin tuotteiden saatavuus on joskus vaikeaa tai mahdotonta jopa. Päivitämme jatkuvasti varastoa ja lisäämme uusia tuotteita. Toimitusajat varastoon vaihtelevat yhdestä päivästä kolmeen viikkoon. 

Tarkista tuotteen saatavuus aina ennen ostotapahtumaa avaamalla tuotetiedot näytölle. Eli klikkaa tuotteen nimeä niin saat siitä tarkemmat tiedot painon, varastosaatavuuden jne.

Toisin kuten suurin osa kaikista verkkokaupoista, emme ryöstä toimituskuluissa.

Kaikissa tuotteissa on kerrottu paino joten pystyt itse laskemaan postikulut. Maksat vain todellisten postikulujen mukaan, et senttiäkään enempää.

Jos jostain syystä et pysty postikuluja laskemaan niin ei hätää, kassalla postikulut kohdasta löytyy myös vaihtoehto että laskemme postikulut puolestasi. Jos valitset tämän vaihtoehdon, älä maksa ennen kuin saat sähköpostivahvistuksen.

Kaikissa ongelmatapauksissa ota yhteyttä palauteboksin, sähköpostin tai facebookin kautta. 

 

Meiltä löytyy kaksi kissaa eli karvoja saattaa löytyä, vaikka tarkkana niiden kanssa ollaankin.


Yhteystiedot

Kirjepaperit